جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد که در ۹ ماهه امسال حدود ۲۵ درصد از کل ثبت‌نام‌کنندگان دریافت تسهیلات رونق تولید و حدود ۳۹ درصد از ثبت‌نام‌کنندگان تسهیلات برنامه تولید و اشتغال (تبصره ۱۸) موفق به دریافت آن‌ شده‌اند.

 

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، بر اساس این آمار در  ۹ ماهه اول امسال بیش از هفت هزار و ۳۹۳ میلیارد تومان تسهیلات برای تامین مالی بنگاه‌های تولیدی کوچک، متوسط و طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد، در راستای اقتصاد مقاومتی به دو هزار و ۷۷۲ واحد و بیش از پنج هزار و ۷۶۶ میلیارد تومان تسهیلات برنامه تولید و اشتغال (تبصره ۱۸) به ۹۹۸ واحد در استان‌های مختلف پرداخت شده است.

در این مدت ۱۱ هزار و ۱۸۶ مورد ثبت نام برای استفاده از تسهیلات رونق تولید انجام شده که ۶ هزار و ۵۳۰ مورد برای دریافت بیش از ۲۵ هزار و ۸۸۸ میلیارد تومان تسهیلات به بانک‌ها معرفی شدند و در نهایت دو هزار و ۷۷۲ فقره تسهیلات به ارزش بیش از هفت هزار و ۳۹۳ میلیارد تومان پرداخت شده است؛ یعنی حدود ۲۵ درصد از کل ثبت‌نام‌کنندگان موفق به دریافت این تسهیلات شدند.

همچنین در ۹ ماهه اول امسال دو هزار و ۵۴۳ مورد ثبت‌نام برای استفاده از تسهیلات برنامه تولید و اشتغال انجام شده که یک هزار و ۲۱۵ مورد برای دریافت تسهیلات ۹ هزار و ۷۵۳ میلیارد تومانی به بانک معرفی شده‌اند. در نهایت ۹۹۸ مورد پرداخت تسهیلات به ارزش پنج هزار و ۷۶۶ میلیارد تومان صورت گرفته است؛ یعنی حدود ۳۹ درصد از کل ثبت‌نام‌کنندگان موفق به دریافت این تسهیلات شدند.

در این میان بیشترین پرداختی تسهیلات رونق تولید مربوط به استان البرز با مبلغ بیش از یک هزار و ۲۹۹ میلیارد تومان، سمنان با مبلغ یک هزار و ۲۹۷ میلیارد تومان و گلستان با مبلغ نزدیک به ۶۹۴ میلیارد تومان بوده است. بیشترین تسهیلات تولید و اشتغال نیز به تهران، یزد و اصفهان پرداخت شده که مبلغ پرداختی به این استان‌ها به ترتیب ۶۶۹ میلیارد تومان، ۴۷۹ میلیارد تومان و ۴۵۵ میلیارد تومان بوده است.

استان‌های کم‌برخوردار، دریافت‌کننده کمترین تسهیلات رونق تولید

در ۹ ماهه اول امسال استان ایلام کمترین تسهیلات رونق تولید، معادل ۲۱۷ میلیون تومان را به خود اختصاص داده است.

بر اساس گزارشی از ایسنا، در زمینه تسهیلات تولید و اشتغال نیز در ۹ ماهه اول امسال استان‌های کهگیلویه‌ و بویراحمد، خوزستان و کردستان با دریافت ۳۲، ۳۹ و ۴۶ میلیارد تومان کمترین تسهیلات تولید و اشتغال را دریافت کرده‌اند.

لازم به یادآوری است که تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه با بهره ۱۴ درصد پرداخت می‌شود که متقاضیان می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه بهین‌یاب از این ظرفیت در راستای تامین سرمایه در گردش، نوسازی و بازسازی و یا تکمیل واحدهای تولیدی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی استفاده کنند.

1399/10/29  8:46

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نُه × = 54