ثبت افزایش سرمایه به منظور تکمیل پروژه
مجامع عمومی عادی سالانه و فوق العاده شرکت صنایع فولاد کردستان در حالی با حضور 100درصدی سهامداران برگزار شد که مدیرعامل شرکت ضمن ارائه گزارش کاملی از روند پیشرفت پروژه ها در سال گذشته، تامین نقدینگی برای تکمیل و بهره برداری از پروژه ها را مهمترین موضوع دانست و تاکید کرد که تلاش مجموعه بر این است که با تکمیل و راه‌اندازی دو پروژه، زنجیره فولاد در غرب کشور را توسعه دهد.
به گزارش روابط عمومی شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، شرکت صنایع فولاد کردستان که “تجلی” در آن 20 درصد مالکیت دارد، با اجرای دو پروژه اصلی شامل احداث مگامودول آهن اسفنجی در بیجار و کارخانه فولادسازی و نورد گرم در قروه در مسیر توسعه تولید فولاد گام برداشت. این پروژه‌ها همراه با طرح‌های زیرساختی مرتبط تا کنون پیشرفت قابل‌توجهی داشتند و پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آتی اثر مهمی بر اشتغال‌زایی و زنجیره تولید فولاد داشته باشند.
در همین راستا کریم رستمی زاده مدیرعامل فولاد کردستان، گفت: اولویت اول شرکت، احداث مگامودول آهن اسفنجی در شهرستان بیجار است که با بهره‌گیری از فناوری ایرانی پرد، ظرفیت تولید ۱.۶ میلیون تن در سال خواهد داشت. پروژه دوم، احداث کارخانه فولادسازی و نورد گرم در شهرستان قروه با ظرفیت تولید یک میلیون تن انواع ورق‌های فولادی در اولویت دوم می باشد.
مدیرعامل صنایع فولاد کردستان در ادامه اظهار کرد: هر چند مذاکرات صورت گرفته با بانک‌ها و موسسات مالی در تکمیل پروژه ها و تامین نقدینگی موثر بوده اما برای تکمیل فرایند و بهره برداری از طرح ها، همچنان به نقدینگی نیاز داریم.
وی میزان پیشرفت پروژه آهن اسفنجی بیجار را 51 درصد عنوان کرد و تاکید داشت که انتظار می رود تا پایان سال پروژه آهن اسفنجی بیجار 80 درصد پیشرفت کند.
در ادامه نیز گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی قرائت شد و مورد تایید سهامداران قرار گرفت. به این ترتیب صورت های مالی منتهی به پایان اسفندماه سال 1403 شرکت به تصویب رسید.
نگاهی به مجمع فوق العاده
در ادامه مجمع عمومی عادی فوق العاده شرکت صنایع فولاد کردستان به منظور تصویب افزایش سرمایه تشکیل شد. رستمی‌زاده با اشاره به بودجه مورد نیاز برای تکمیل پروژه ها گفت: پیشنهاد می شود در صورت عدم تامین فاینانس خارجی، 25 میلیون یورو در سال 1404 و 35 میلیون یورو در سال 1405 توسط سهامداران محترم تامین شود. در سال سوم نیز بودجه مورد نیاز از محل فروش آهن اسفنجی تامین خواهد شد.
به این ترتیب مجمع به افزایش سرمایه 55 درصدی از مبلغ 4500 به 7000 میلیارد تومان از محل آورده نقدی سهامداران رای داد و این موضوع را تصویب کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


سه × = 27