تجلی توسعه معادن و فلزات
نخستین شرکت پروژه محور بازار سرمایه بوده که ظرف دو سال گذشته پیشرفت های چشمگیری را در حوزه فعالیت های عملیاتی خود به ثبت رسانده ؛ برای مثال در زمان تاسیس ، شرکت تنها 3 زیرمجموعه داشت ، حال آنکه اکنون تعداد واحد های تابعه و وابسته به 13 عدد رسیده است.
با مالکیت 11 معدن در حوزه عناصر استراتژیک (لیتیم و عناصر همراه) ، 3 معدن در حوزه عناصر نادر خاکی و 9 معدن در حوزه پلی متال و فلزات رنگین یکی از اصلی ترین بازیگران صنایع معدنی و فلزی کشور به شمار می رود که فرآیند بهره برداری از این معادن شامل مراحل اخذ پروانه های کشف و اکتشاف به سرعت درحال انجام است.
در توصیف سرعت و دقت بالای تیم تجلی در پیشبرد پروژه ها ذکر همین خبر بس که فرآیند دریافت تجهیزات از شرکت پیمانکار قرار بود در اسفند 1403 انجام شود ، اما با تامین مالی زودتر از موعد ، این تجهیزات در کمتر از سه ماه دیگر یعنی در مرداد 1403 وارد پروژه کنسانتره سازی شرق فولاد خراسان خواهند شد و این یعنی تقریبا 8 ماه صرفه جویی زمانی. گفتنی است که بهره برداری از این پروژه در کمتر از 1 سال آینده استارت خواهد خورد.
این غول معدنی عرصه فعالیت های عملیاتی خود را به خارج از کشور کشانده و اخیرا با خبر خرید معدن در قزاقستان اهالی بازار سرمایه را را سوپرایز کرده است. پرواضح است که ساختار سهامداری حرفه ای نقش کلیدی در دستیابی به این موفقیت ها برای #تجلی داشته است. همکاری با و بهره مندی از تجربیات و امکانات بزرگان صنعت نظیر #ومعادن ، #کچاد ، #کگل ، #وامید و … فرصتی مزیت رقابتی بسیار ویژه ای به تجلی بخشیده است.
فولاد سرمد ابرکوه ، بمب خبری این روز های بورس
در این روزها نگاه فعالان صنایع معدن و فولاد به مجتمع فولاد سرامد ابرکوه خیره شده است. این پروژه یکی از اصلی ترین طرح های تجلی بوده که پیشرفت بسیار خوبی داشته و قرار است فاز کلاف آن تا هفته نخست خرداد ماه به تولید تجاری برسد که رویداد بسیار بزرگی است ؛ چرا که در حقیقت این نخستین شرکت زیرمجموعه تجلی بوده که وارد فاز بهره برداری تجاری خواهد شد.
ظرفیت تولید واحد کلاف سازی این مجموعه سالانه 450 هزار تن گزارش شده و برآورد شده که به دلیل بالا بودن تقاضای مشتریان و همچنین کم بودن میزان عرضه محصولات نهایی یعنی مفتول و سیم فولادی در بازار داخل ، بازدهی قابل توجهی برای شرکت اصلی و مادر در مدت زمان کوتاهی ایجاد خواهد شد ( پروژه زود بازده ).
ورودی این مجتمع شمش های فولادی بوده که در طی فرآیند تولید به مفتول و سیم های فولادی تبدیل خواهند شد. قرار است خوراک مصرفی این کارخانه از سهامدار عمده یعنی شرکت چادرملو تامین شود که از قضا یکی از باکیفیت ترین محصولات صنعت را نیز تولید می کند ؛ فلذا نگرانی از بابت کیفیت خوراک مصرفی و همچنین هزینه حمل برای سهامداران شرکت های مادر یعنی تجلی و کچاد وجود ندارد.
دیگر بخش های تولیدی این واحد فولاد سازی که در آینده نزدیک به بهره برداری خواهند رسید ، عبارت است از : واحد تولید آهن اسفنجی به ظرفیت 1.2 میلیون تن در سال ، واحد فولاد سازی با ظرفیت 600 هزار تن در سال.
شایان ذکر است که تجلی 48% از سهام مجموعه فولاد سرمد ابرکوه را در اختیار داشته و آغاز فرآیند های عملیاتی در این شرکت ، تاثیر قابل ملاحظه ای بر صورت های مالی ، قیمت سهام و ارزش بازار تجلی خواهد داشت ؛ درست همانند کشاورزی که موعد برداشت محصولش فرا رسیده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


5 + پنج =