شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، یکی از شرکت‌های فرعی فولاد مبارکه اصفهان محسوب می‌شود. این شرکت در آغاز با هدف سرمایه‌گذاری در سهام، به گونه‌ای که بتواند به تنهایی یا به همراهی شرکت‌های زیرمجموعه خود شرکت را اداره کند، راه‌اندازی شد. بخشی از درآمد این شرکت توسط فروش واسطه‌ای محصولات زیرمجموعه‌اش به‌دست می‌آید.

در ادامه کاماپرس به ۱۰ نکته کلیدی درباره توسعه معادن و فلزات می‌پردازد؛

۱. این شرکت که از واحدهای تجاری فرعی موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد است، در سال ۱۳۷۴ تاسیس شده و به صورت هلدینگ کانی‌های فلزی و سهامی عام است.

۲. از جمله فعالیت‌های شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، تاسیس، خرید، مشارکت، تامین منابع مالی و سرمایه‌گذاری در انواع شرکت‌ها، موسسات و واحدهای صنعت، معدنی و کشاورزی، خدماتی و انجام فعالیت‌های مالی و اعتباری داخل کشور است.

۳. همچنین تمامی خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های تولید، سرمایه‌گذاری، توسعه و تکمیل برنامه‌ریزی و بودجه‌بندی، تامین منابع مالی، بازاریابی و طراحی سیستم‌های مدیریتی، سرمایه‌گذاری خارج از کشور به صورت مشارکتی و اعطای نمایندگی توسط این شرکت انجام می‌شود.

۴. سهامداران این شرکت عبارتند از فولاد مبارکه اصفهان، موسسه صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر، سرمایه‌گذاری صدر تامین و …

۵. رضا یزدخواستی، رئیس هیأت مدیره و یونس الستی مدیرعامل توسعه معادن و فلزات است. عباس حسنی کبوترخانی، مجتبی کباری و محمدکشانی نیز اعضای هیأت مدیره این شرکت محسوب می‌شوند.

۶. شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، گهر زمین، صنعتی معدنی گل گهر، ارفع، آهن و فولاد گل گهر، کک طبس و شرکت تجلی  از جمله شرکت‌های زیرمجموعه سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات هستند.

۷. عمده فعالیت شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات بر استخراج و فرآوری سنگ آهن متمرکز است. البته این شرکت به تازگی وارد حوزه مس شده و با مشارکت هلدینگ زرین به معادن سرب و روی و فرآوری این محصول نیز قدم گذاشته است. همچنین این هلدینگ با خرید ۲۸ درصدی سهام تامین، سرمایه تمدن و راهبران اقتصادی آرمان، به حوزه مالی هم وارد شده و با ایجاد نوعی بازوی مالی سعی دارد به تقویت این بخش بپردازد.

۸. در مجمع عمومی فوق‌العاده این شرکت افزایش سرمایه به مقدار ۳۶.۲ درصد تصویب شد و مجموع سرمایه آن به ۵۴ میلیارد و ۹۰۰ هزار ریال رسید. همچنین بر اساس گزارش هیات مدیره مجمع، حدود ۳۰ درصد این افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران و حدود ۶ درصد باقیمانده از محل سود انباشته تامین می‌شود.

۹. نماد این هلدینگ بزرگ بورسی که در گروه استخراج کانه‌های فلزی قرار دارد، «ومعادن» نام دارد. در سال‌های اخیر، رشد کمی و کیفی قابل توجهی در فعالیت‌های خود داشته است و بنا دارد در افزایش سرمایه شرکت‌های زیرمجموعه خود شرکت کند.

۱۰. این هلدینگ در نمایشگاه‌هایی همچون نمایشگاه سرمایه‌گذاری سال ۹۵، نمایشگاه ایران کان مین – نمایشگاه معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات معدن، راه‌سازی و صنایع وابسته- سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ و نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی سال ۹۸ حضور داشته است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج + 6 =