در مسیر تحقق اهداف کلان توسعه ای کشور در حوزه صنایع معدنی و تامین پایدار مواد اولیه استراتژیک، شرکت “تجلی توسعه معادن و فلزات” با نگاهی هوشمندانه و آینده نگر، پروژه ای بزرگ و اثرگذار را آغاز کرده است. این شرکت پیشرو با راه اندازی کارخانه کوچک مقیاس تولید اکسید عناصر نادر خاکی گام مهمی در زنجیره ارزش افزوده عناصر نادر خاکی و توسعه فناوری های نوین برداشته است.
کنسانتره مونازیت، ماده ای معدنی حاوی عناصر نادر خاکی (REE) و لانتانیدهاست که در صنایع پیشرفته ای نظیر انرژی های نو، تجهیزات الکترونیکی پیشرفته، خودروسازی الکتریکی، دستگاه های تصویر برداری پزشکی و هوافضا و خیلی از صنایع دیگر که روز به روز مصرف آنها در صنایع پیشرو گسترش میابد کاربرد دارد. به دلیل اهمیت راهبردی این عناصر در آینده تکنولوژی، فرآوری و تولید آنها همواره مورد توجه اقتصادهای پیشرفته جهان بوده است.
“شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات” با بهره گیری از توان تخصصی داخلی و فناوری های نوین، موفق شده است کارخانه ای کوچک مقیاس کنسانتره مونازیت و تولید اکسیدها را راه اندازی کند. این پروژه که در راستای سیاست های اقتصاد و مقاومتی و خودکفایی صنعتی کشور تعریف شده، نقش کلیدی در کاهش وابستگی به واردات و تامین نیاز صنایع نوآور ایفا خواهد کرد.
مدیریت پروژه، تامین منابع مالی، نظارت فنی و پشتیبانی اجرایی این طرح، همگی تحت هدایت و راهبری شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات” انجام شده و نام این شرکت را به عنوان یک بازیگر اصلی در عرصه فناوری های معدنی پیشرفته تثبیت کرده است.
با افتتاح این کارخانه کوچک مقیاس و هدف شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات” در احداث کارخانه ای با تولید انبوه، ایران به یکی از معدود کشور های منطقه تبدیل می شود که توانایی تولید صنعتی کنسانتره مونازیت و اکسیدهای آن را دارد و امید است در حدود یک سال آینده شاهد تولید انبوه آن که با در اختیار داشتن 2 معدن در استان یزد با ذخیره حداقل 120 میلیون تن شروع شده به بهره برداری برسد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− سه = 2