انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، آمار تولید فولاد کشور در دوره ۲ ماهه نخست سال جاری را منتشر کرد که طبق آمار منتشر شده، تولید فولاد میانی کشور در ۲ ماهه نخست سال جاری (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۰)، بیش از ۵.۶ میلیون تن بوده است و نسبت به دوره مشابه سال قبل، رشد قابل توجه ۱۶ درصدی را نشان می دهد.
به گزارش دنیای معدن، عملکرد تولید فولاد ایران در ۲ ماهه نخست سال جاری بسیار خوب بوده و اگر قطعی برق و گاز اختلال زیادی در تولید فولاد کشور ایجاد نکند، به راحتی تولید فولاد کشور در سال جاری به حداقل ۳۳.۶ میلیون تن خواهد رسید.

آمار منتشر شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برای دوره ۲ ماهه نخست سال جاری نشان می دهد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، رشد تولید میلگرد ۱۸ درصد و رشد تولید بیلت و بلوم ۱۷ درصد بوده است.

وضعیت تولید فولاد میانی

طبق آمارهای انجمن فولاد، تولید فولاد میانی کشور در دوره ۲ ماهه نخست سال ۱۴۰۰، با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۵ میلیون و ۶۰۵ هزار تن رسیده است که از این میان، سهم بیلت و بلوم، ۳ میلیون و ۳۴۱ هزار تن و سهم اسلب، ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار تن بوده است.

تولید بیلت و بلوم در ۲ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد ۱۷ درصدی و تولید اسلب، رشد ۱۳ درصدی را تجربه کرده است.

وضعیت تولید محصولات فولادی در ۲ ماهه نخست سال جاری

در ۲ ماهه نخست سال جاری، در مجموع تولید محصولات فولادی نسبت به دوره مشابه سال گذشته، رشد ۱۰ درصدی داشته است. مجموع تولید محصولات فولادی در ۲ ماهه نخست امسال، ۳ میلیون و ۵۷۶ هزار تن بوده است.

در ۲ ماهه نخست سال ۱۴۰۰، یک میلیون و ۹۴۰ هزار تن محصولات طویل و یک میلیون و ۶۳۶ هزار تن محصولات تخت در کشور تولید شده است. رشد تولید محصولات طویل ۱۶ درصد و رشد تولید محصولات تخت ۲ درصد بوده است.

میزان تولید ورق گرم کشور در ۲ ماهه نخست سال جاری، یک میلیون و ۶۰۵ هزار تن بوده که رشد ۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می دهد. تولید ورق سرد در ۲ ماهه نخست امسال تغییر چندانی را تجربه نکرده است. تولید ورق های پوششدار که در ابتدای سال گذشته به دلیل شرایط خاص کرونا شدیداً کاهش یافته بود، در ۲ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۶ درصد افزایش یافته و به ۲۶۵ هزار تن رسیده است.

وضعیت تولید آهن اسفنجی

طبق گزارش آماری انجمن فولاد، تولیدکنندگان آهن اسفنجی در ۲ ماهه نخست سال جاری موفق به تولید حدود ۵.۶ میلیون تن از این محصول شده اند که نسبت به مدت مشابه سال ۹۹، یک درصد افزایش داشته است. به نظر می رسد با توجه به نرخ رشد فولادسازی در کشور، سرمایه گذاری های جدید در تولید آهن اسفنجی همچنان ضرورت دارد

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


چهار × 5 =