به گزارش میمتالز، مهندس علی اکبری مدیرعامل تجلی، در نشست خبری مدیران شرکت «تجلی توسعه معادن و فلزات» با نماد بورسی «تجلی» به مناسبت سالروز تاسیس این شرکت، از رویکرد اصلی این شرکت در «زنجیره فولاد» سخن گفت، ولی این نکته هم اضافه کرد که «تمایل ما به سمت مواد نادر خاکی» است و وزن سرمایهگذاری تجلی در این حوزه افزایش مییابد.
به گفته علی اکبری، شرکت تجلی اولین شرکت پروژه محور در ایران است که به دنبال تامین نقدینگی حدوداً ۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژههای تعریف شدهاش است. به گفته وی این منابع مالی از طریق تسهیلات، افزایش سرمایه و انتشار اوراق و … تأمین خواهد شد و برای مدیریت بهتر نقدینگی، قراردادی با یک شرکت تامین سرمایه منعقد شده که بهترین روش را برای تامین منابع مالی در تجلی بکار بگیریم.
علی اکبری: به دنبال توسعه سرمایهگذاری در زمینه عناصر نادر خاکی هستیم
مهندس مرتضی علی اکبری گفت: به دنبال توسعه سرمایهگذاری در زمینه عناصر نادر خاکی هستیم و میل به کشف و استخراج این ذخایر در شرکت تجلی به شدت افزایش یافته است.
وی گفت: به نظر میرسد که ارزش معادن در بازار سرمایه آن طور که باید شناخته نشده است و بر همین اساس ضرورت دارد اقدامات کافی در این زمینه صورت پذیرد.
وی ادامه داد: میل به سودآوری و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در شرکت تجلی شکل گرفته است و با توجه به برنامهریزی صورت گرفته طی یک تا دو سال آینده، نیازمند هفت تا هشت هزار میلیارد تومان نقدینگی هستیم تا بتوانیم پروژههایی که در حال حاضر در دست اجرا داریم، انجام دهیم.
مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: به دنبال آن هستیم تا به عنوان اولین شرکت پروژهمحور در کشور، کمترین ضرر متوجه سهامدارن شود و بیشک پروژههای جدیدی طی سالهای پیش رو در شرکت تجلی تعریف خواهد شد که نیازمند تامین نقدینگی و سرمایه کافی است.
وی خاطر نشان کرد: روش محاسبه NAB شرکت پروژه محور تجلی توسعه معادن و فلزات مانند سایر شرکتهای بورسی نیست و باید تحلیلگران به این مسئله توجه کنند.
علی اکبری: تامین مالی برای اجرای طرحهای در دست است
علی اکبری گفت: ما برای سالهای آینده، حداقل به ۷ تا ۸ هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز داریم تا همین طرحهای فعلی به نتیجه برسد و برای تامین این سرمایه به دنبال بهترین روشهای تامین مالی هستیم.
وی گفت: امیدوار هستیم تعداد شرکتهای پروژهمحور در کشور افزایش پیدا کند و این در حالی است که باید از مراحل تعریف شده در بورس عبور کند. ضمن اینکه حضور پشتوانه قوی جهت پروژهمحور شدن نیز الزامی است و تجلی از حضور شرکتهایی همچون توسعه معادن و فلزات سود میبرد.
وی افزود: در حال حاضر پنج هزار معدن به مزایده گذاشته شده است که تیم تحقیقاتی تجلی مشغول بررسیهای لازم هستند و باید توجه داشت که برای حضور در این مزایدات، باید از امتیاز لازم برخوردار بود. ضمن اینکه ما بیشتر به دنبال فعالیت در معادن عناصر نادر خاکی هستیم.
علی اکبر بیان کرد: تجلی در تلاش است که کلیه اقدامات در زنجیره را به تنهایی انجام دهد و بر همین اساس ۴۰ درصد سهام یک شرکت را به صورت مشترک با صبانور خریداری کردیم. به دنبال آن موفق شدیم ماشینآلات معدنی بسیاری را خریداری کنیم و نگاه ویژهای به مقوله اکتشاف به ویژه در جانجا داریم.
وی گفت: با شرکت DBZH ترکیه که یکی از تولیدکنندگان مطرح ماشینآلات معدنی در سطح خاورمیانه است، قرارداد خرید ۲۹ ماشینآلات عمیق و نیمهعمیق معدنی را منعقد کردهایم و خوشبختانه با همکاری سازمانهای مرتبط، آموزشهای نیروی انسانی متخصص نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی در پایان گفت: ما هرساله در تلاش هستیم که صدای تولیدکنندگان بزرگ معدنی را به گوش دولت و سازمانهای ذیربط در زمینه اخذ حقوق دولتی معادن و سایر موارد مرتبط برسانیم.
گلشنی نسب: به دنبال توسعه اکتشاف در شرکت تجلی هستیم
گلشنی نسب، مدیر واحد معادن تجلی نیز در این نشست گفت: این شرکت اولین شرکت سهام عام پروژه محور بازار سرمایه است و رسالت آن شیفت سرمایههای خرد و کلان به سمت توسعه معادن کشور است.
وی گفت: برای تعریف باز تعریف شناسایی در حوزه مختلف فلزی، پلی متال ها، لیتیم و عناصر نادر خاکی تلاش کردیم و منجر به پیشرفتهایی شده است.
وی افزود: با تمرکز بر مزایدههای معدنی سازمان صمت و تشخیص محدودههای معدنی برای خرید معادن اقدام کرده ایم.
وی ادامه داد: معدن قبادلو (عجبشیر) با مالکیت ۱۰۰ درصدی شرکت تجلی با ذخیره معدنی سیلیس گرمابی، دیگر معدنی است که در حال انجام مراحل اداری جهت انتقال پروانه بهرهبرداری به نام تجلی و پرداخت حقوق دولتی از طریق ذیحساب سازمان صمت هستیم.
گلشنی نسب گفت: محدودههای سیستان ۱، ۲ و ۳ با مالکیت ۱۰۰ درصدی شرکت تجلی با ذخایر معدنی پلیمتال و کانسنگ طلا، در مرحله درخواست پروانه اکتشاف قرار دارند. مراحل اداری و پیگیری استعلامات از سازمانهای ذیربط جهت صدور پروانه اکتشاف در حال انجام است.
وی گفت: دم قشلاق ماکو با ذخیره معدنی منیزیت و دو معدن با ذخیره دولومیت، از دیگر محدودههایی هستند که پروانه بهرهبرداری منیزیت به طور مشارکتی صادر شده و دولومیتها در مرحله درخواست پروانه اکتشاف قرار دارند.
وی بیان کرد: چهار محدوده با ذخایر معدنی پلیمتال و لیتیوم در استان خراسان جنوبی با مالکیت ۱۰۰ درصدی تجلی در مرحله درخواست پروانه اکتشاف قرار دارند که مراحل اداری هر یک از آنها در حال انجام است و امیدوار هستیم بتوانیم تمامی این محدودهها را اکشاف کنیم.
وی ادامه داد: محدوده مروست خاوری با ذخیره معدنی منازیت (عناصر نادر خاکی) با مالکیت ۱۰۰ درصدی شرکت تجلی در مرحله انتقال گواهی کشف و کوچکعلی شمالی با ذخیره معدنی زغالسنگ در مرحله بررسی پاکت مزایده قرار دارد.
وی در پایان گفت: علاوه بر تمام محدودههای ذکر شده، ما به دنبال توسعه اکتشاف در شرکت تجلی هستیم و این مهم در زمینه عناصر کمیاب مانند لیتیوم و نادر خاکی بیشتر خواهد بود.
همچنین دکتر سعید باقری، قائم مقام شرکت تجلی در نشست خبری این شرکت گفت: با توجه به اهمیت مقوله اکتشاف، یک شرکت اکتشافی تاسیس کردهایم و قرارداد خرید ۲۹ دستگاه حفاری با شرکت ترکیهای د. ب. ژ منعقد کردهایم و دو دستگاه هم وارد شده است.
بدون دیدگاه