کار جهادی، خودباوری و توانمندی بالای متخصصین ایرانی در اجرای پروژه‌ها ستودنی است.

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پویا انرژی، از زیرمجموعه‌های هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با حضور سهامداران، مدیران و مسئولان مربوطه برگزار شد.

امیرحسین نادری، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام شده توسط مجموعه مدیران و کارکنان پویا انرژی در راستای پیشبرد اهداف شرکت، بر عزم راسخ هلدینگ بر توسعه زیرساخت‌های مهم زنجیره تولید به ویژه در حوزه انرژی تاکید کرد.

وی تامین برق مورد نیاز صنایع را یکی از دغدغه‌ها و چالش‌های اصلی صنعت برشمرد و افزود: به عنوان یک مجموعه بزرگ فعال در حوزه معدن و صنایع معدنی و فولادی تلاش می‌کنیم با سرمایه‌گذاری در بخش انرژی ضمن تامین نیاز واحدهای زیرمجموعه خود به عنوان یک مسئولیت اجتماعی در کنار دولت بوده و تا حدی پاسخگوی نیاز مردم در این زمینه باشیم.  

نادری همچنین از تعمیرات اساسی و ارتقای توان و راندمان واحدهای نیروگاه‌های شاهرود و سمنان به عنوان حرکتی ارزشمند و ستودنی یاد کرد و گفت: خودباوری و توانمندی بالای متخصصین ایرانی در این پروژه‌ها به خوبی مشهود است و کار جهادی موفقی که در این دو نیروگاه با وجود تمام مشکلات و محدودیت‌ها و همه‌گیری بیماری کرونا انجام گرفت می‌تواند الگو و سرمشق بسیار خوبی برای استمرار این حرکت در سایر نیروگاه‌های مشابه در کشور باشد.

یادآور می‌شود پروژه‌های تعمیرات اساسی و ارتقای توان و راندمان واحد یک نیروگاه شاهرود و واحدهای یک و دو نیروگاه سمنان در سه مرحله اوایل سال 99 و سالجاری توسط شرکت پویا انرژی با بهره‌گیری از جدیدترین دستاورد گروه مپنا که مبتنی بر به روزترین تکنولوژی برای تولید برق است، انجام گرفت و در نتیجه آن با افزایش ظرفیت تولید هریک از واحد ها از 162 مگاوات به 183 مگاوات و ارتقای راندمان تولید واحدهای نیروگاهی از 34 درصد به 36 درصد، علاوه بر صرفه‌جویی بالغ بر 54 میلیون مترمکعب گاز مصرفی مورد نیاز جهت تولید برق در کل سال، معادل برق مورد نیاز شهری با جمعیت 240 هزار نفر به ظرفیت تولید برق کشور اضافه کرد و به عبارتی از خاموش شدن برق حدود 240 هزار نفر در پیک مصرف جلوگیری می‌کند.

مکری، مدیرعامل شرکت پویا انرژی نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد سال مالی این شرکت (منتهی به 30 اسفند 99) ارائه کرد.

تولید نیروگاه سمنان نسبت به سال گذشته 13 درصد و درآمد آن 18 درصد افزایش را نشان می‌دهد. همچنین افزایش درآمد نیروگاه شاهرود 19 درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت پویا انرژی در ادامه گزارشی را از روند پیشرفت طرح های در دست اجرا و اقدام این مجموعه از جمله احداث نیروگاه CHP بیست و چهار مگاواتی عجب‌شیر، احداث نیروگاه 480 مگاواتی سیکل ترکیبی لوشان، احداث نیروگاه 36 مگاواتی بازیافت حرارتی کک طبس، احداث نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی شهید حمید باکری سمنان و سایر پروژه‌ها و برنامه‌های آتی ارائه کرد.

شرکت پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه از سال 91 با نام اولیه دفینه ثمین پویا با ماموریت تولید برق با اولویت تامین برق مورد نیاز شرکت‌های هم‌گروه با استفاده از ظرفیت نیروگاه‌های فعلی، به روز رسانی و افزایش ظرفیت‌های موجود و یا ایجاد ظرفیت‌های جدید مشغول فعالیت بوده و در حال حاضر مالکیت کل سهام آن در اختیار هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات است.

فلزات آنلاین

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× 1 = یک