مدیر عامل شرکت ‌سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با تاکید بر جایگاه ایران در بین ۱۰ کشور برتر تولید کننده فولاد جهان، به آغاز اجرای عملیاتی ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی کشور اشاره کرد و توزیع ثروت، رونق اقتصادی، محرومیت‌زدایی و افزایش اشتغال را از جمله دستاوردهای آن برشمرد.


«امیرحسین نادری» امروز (چهارشنبه) با بیان اینکه گروه «پیشرانان پیشرفت ایران» از هفت شرکت بزرگ کشور شامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، مجتمع فولاد مبارکه، شرکت ملی صنایع مس ایران و شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان می‌شود، اظهار داشت: با توجه به محدودیت‌های توسعه سرمایه‌گذاری در کشور مقرر شد هر شرکت در حوزه تخصصی خود اقدام به سرمایه‌گذاری کند.

مدیرعامل شرکت ‌سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با بیان اینکه حوزه تخصصی این شرکت، سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه معادن فلزات و صنایع معدنی است، خاطرنشان‌کرد: ایجاد و بهبود زیرساخت‌ها، توسعه کارخانجات و افزایش تولیدات از جمله گندله و کنستانتره از برنامه‌هایی است که در ۲ سال آینده انجام خواهد شد.

وی در ادامه از سرمایه‌گذاری «ومعادن» در استان‌های غربی کشور در قالب طرح صنایع فولاد کردستان خبر داد و با تاکید بر توجه شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات به کل حلقه‌های زنجیره فولاد و زنجیره ارزش، گفت: اجرای طرح شرکت صنایع فولاد کردستان با هدف اجرا و تکمیل پروژه تولید آهن اسفنجی و فولاد در منطقه غرب کشور، از دیگر برنامه‌های «ومعادن» است.

نادری با بیان اینکه اعمال تحریم‌ها برای کشور فرصت‌های فراوانی را ایجاد کرده است، بیان‌داشت: در سال‌های گذشته این روند موجب شده تا بازار ایران در اختیار تولیدکنندگان و تولیدات ایرانی قرار بگیرد که فرصت طلایی محسوب می‌شود.

وی افزود: به عنوان مثال در سال‌های اخیر در زنجیره ارزش فولاد سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا محصولاتی تولید کنیم که در زنجیره ارزش فولاد قابل مصرف بوده و مورد نیاز کشور باشد و به حلقه بعدی برای تولید آهن اسفنجی و فولاد تحویل داده شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات تاکید کرد: اجرای این ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی دولت موجب افزایش اشتغال و توزیع ثروت می‌شود که مزیت‌های فراوانی را برای کشور به همراه دارد.

وی با بیان اینکه تولیدات داخلی قابل رقابت با محصولات خارجی است، تصریح‌کرد: ایران در صنعت فولاد رتبه جهانی را به دست آورده و جزو ۱۰ کشور برتر جهان در این حوزه است و امکان رقابت با دیگر کشورهای تولیدکننده را دارد.

نادری گفت: در حال حاضر به کشورهایی مانند عراق، افغانستان و حوزه خلیج فارس به دلیل نزدیکی مرزها صادرات داریم که امیدواریم تداوم داشته باشد و با توسعه صادرات، شاهد افزایش تجارت در این زمینه باشیم.

به گفته وی، توسعه و فعالیت این شرکت‌ها در مناطق کمتر توسعه یافته کشور، محرومیت‌زدایی را به همراه خواهد داشت و یک اقدام بزرگ اقتصادی برای کشور محسوب می‌شود.

به گزارش ایرنا، ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی کشور با سرمایه گذاری گروه «پیشرانان پیشرفت ایران» در ۱۳ استان و ۲۷ شهرستان اجرا خواهند شد و ۱۱ میلیارد دلار صادرات سالیانه، تولید ۵۴ میلیون تن محصول معدنی، فلزی و پتروپالایشی، معادل ۲۰ میلیارد دلار درآمد سالیانه پس از بهره‌برداری و ایجاد ۲۱ هزار شغل مستقیم و ۶۴ هزار شغل غیرمستقیم از جمله مزیت‌ها و ظرفیت‌های این پروژه‌های عظیم پس از بهره‌برداری است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


5 × = پانزده